Knack Roeselare verliest van Antwerpen

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN

Knack Roeselare ging thuis met 1-3 onderuit tegen Schelde-Natie Precura Antwerpen.

Voor de derde keer op rij moest Knack Roeselare het opnemen tegen Schelde-Natie Precura Antwerpen. Het beloofde dus net zoals in de vorige wedstrijden opnieuw een spannende partij te worden.

In de eerste set sloeg Antwerpen meteen een kleine kloof. Roeselare klampte lange tijd aan, maar bij 13-16 namen de bezoekers definitief afstand. Via 15-21 ging het naar 18-25-setwinst.

In de herneming kregen we net het omgekeerde spelbeeld te zien. Knack Roeselare ging resoluut op zoek naar de gelijkmaker en sloeg meteen een kleine kloof bijeen. De voorsprong werd nooit groter dan vier punten, maar dat was voldoende om langszij te komen : 25-21.

De bezoekers lieten zich echter niet kennen en vonden hun ritme van in de eerste set terug. Knack keek weer tegen een kleine achterstand aan, maar deze keer knokte het zich langszij en bij 16-15 kwam Roeselare zelfs op voorsprong. Daarna stokte de machine opnieuw en trok Antwerpen door naar 22-25-setwinst.

De vierde set kon dus beslissende zijn. Knack begon furieus en klom op voorsprong, maar Antwerpen kwam langszij. Beide teams bleven aan elkaar gewaagd, maar op het einde trok Antwerpen alsnog de set naar zich toe met 22-25.

Zo eindigde de wedstrijd op een 1-3-nederlaag voor Knack Roeselare.