Knack Roeselare onderuit in de belle

Het zag er even niet goed uit wanneer Knack Roeselare tegen een 0-2-achterstand aankeek tegen Asse-Lennik, maar het herpakte zich net op tijd en dwong alsnog de belle af. Daarin ging het echter toch nog onderuit.

Knack Roeselare en Asse-Lennik hielden elkaar in evenwicht in de eerste set, maar bij 10-9 sloeg Stancu een kleine kloof. In enkele dolle minuten bracht Deroo zijn ploeg 16-11 voor, maar Asse-Lennik kwam bij 16-16 langszij. Het bleef spannend, maar Paulides sloeg de eerste setbal out, 22-25.

In de tweede set nam Knack een flitsende start met 6-1 en 8-4. De bezoekers slopen echter dichterbij, maar de thuisploeg behield een bonus van twee punten. Een killblock van Stancu leek de set te beslissen bij 23-19, maar het werd 23-23 en trok Asse-Lennik alsnog aan het langste eind, 26-28.

Het zag er dus niet goed uit voor Knack Roeselare, maar bij 5-5 in de derde set sloeg het een kleine kloof naar 15-13 en 21-18. De bezoekers kwamen echter nog gevaarlijk opzetten, maar deze keer trok Knack aan het langste eind, 27-25. Ook in de vierde set was de spanning opnieuw te snijden, maar met wat geluk klom Knack op 21-18 en werd het 25-22.

In die vijfde en beslissende set sloeg Asse-Lennik echter meteen een kloof. Knack kwam bij 8-8 opnieuw langszij, maar met Claes aan de opslag gingen de bezoekers in een ruk naar 8-13. Match gespeeld en Westphal besloot met een diagonaal de wedstrijd, 11-15.