Knack Roeselare met hakken over de sloot in Waremme

Redactie KW

Tegen staartploeg Waremme kon Knack Roeselare zondagmiddag pas na een spannende vijfsetter winnen. De nieuwe spelverdeler Ryan Ammerman kwam iedere set in.

Knack Roeselare heeft zondag niet optimaal kunnen profiteren van het verlies van Asse-Lennik. Roeselare won slechts met veel moeite van het als voorlaatste geklasseerde Waremme. Roeselare domineerde de eerste set (18-25), kreeg het vervolgens moeilijk (25-23) en leek in set drie komaf te maken met de thuisploeg (15-25). Toch sloeg Waremme in de vierde beurt genadeloos terug: 25-18. In de tiebreak toonde Knack zich iets meer ervaren: van 7-4 ging het naar 11-15.

Bij Knack kwam de nieuwe Amerikaanse spelverdeler Ryan Ammerman in ieder set in. Het contract met Nico Freriks werd intussen in onderling overleg ontbonden. De nieuwe receptie-hoek Eerik Jago kwam zondagnamiddag in Roeselare aan. Beide nieuwkomers reizen dinsdag samen met de ploeg af naar Griekenland, waar Knack donderdagavond Europees speelt tegen Lamia. De heenmatch in de kwartfinale van de CEV Cup eindigde op 3-0 voor Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier