Knack Roeselare buigt 2-0 om naar 2-3 winst

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

Het zag er even niet goed uit toen Knack Roeselare tegen een 2-0-achterstand aan keek bij Aquacare Halen, maar daarna herpakte het zich en dwong alsnog de belle af. Daarin kon het in een spannend slot alsnog de zege naar zich toetrekken.

In de eerste set ging het aanvankelijk gelijk op tot Aquacare Halen bij 4-4 een kloofje sloeg tot 9-6. Knack slaagde er niet in om te reageren en zag de thuisploeg uitlopen tot 25-19. Roeselare herpakte zich in het begin van de tweede set tot 8-12, maar toen kwam Halen langszij tot 15-15. Daar putte het vertrouwen uit, want het sloeg meteen een kloof en gaf dat niet meer uit handen, 25-22.

Het zag er dus naar uit dat de thuisploeg op weg was naar een 3-0-zege, maar Knack Roeselare speelde daarna twee sublieme sets. In de derde beurt sloegen ze meteen een grote kloof tot 4-13 en trokken die meteen door tot 14-25 winst. In set vier kregen we hetzelfde beeld. Halen wist niet meer van welk hout pijlen gemaakt en moest ook deze set ondergaan, 17-25.

In de belle ging Roeselare op zijn elan verder, maar bij 13-13 kwam de thuisploeg langszij. In een spannend slot ging de zege alsnog naar Knack Roeselare met 13-15 en 2-3-winst.

(SM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier