Knack Randstad wint cruciaal duel van Asse-Lennik

Redactie KW

Knack Randstad Roeselare heeft woensdagavond een cruciaal duel in de play-offs met grote moeite gewonnen van Asse-Lennik. Met de 3-2-winst houdt Roeselare de kansen op een ticket voor de finale van de play-offs gaaf. Prefaxis Menen verloor woensdagavond kansloos van Maaseik met 0-3.

Woensdagavond stonden twee belangrijke duels op het programma in de play-offs van het volleybal. Knack Randstad Roeselare won voor eigen volk met de grootste moeite met 3-2 van Asse-Lennik. Asse-Lennik pakte de eerste twee sets, maar gaf de match na een ware thriller alsnog uit handen. Roeselare liet maar liefst vijf matchballen liggen, Asse-Lennik drie. Setstanden: 27-29, 22-25, 29-27, 25-23 en 23-21.

Prefaxis Menen was dan weer niet opgewassen tegen de bezoekers uit Limburg. Tegen Maaseik werd het 0-3, setstanden: 23-25, 16-25 en 20-25.

In de klassering telt Maaseik nu drie punten voorsprong op Roeselare en al zeven op Asse-Lennik. Prefaxis Menen blijft laatste in de play-offs, de Volleystars wonnen slechts een van hun vijf wedstrijden.

Meer in Krant van West-Vlaanderen van deze week.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier