Knack Randstad Roeselare verliest van Belchatow in Polen

09/02/11 om 19:52 - Bijgewerkt om 19:52

Bron: Kw

(UPDATE 4) Volleyteam Knack Randstad Roeselare mag de Champions League met opgeheven hoofd verlaten. Voor 9.000 uitzinnige Polen kreeg Roeselare tegen vice-wereldkampioen Belchatow 3-0 (Setstanden : 25-21, 25-17 en 25-15) om de oren en ook de Golden Set ging met 15-12 naar de thuisploeg. Toch kan Roeselare terugblikken op een geslaagde campagne. Zaterdag wacht al de bekerfinale tegen Maaseik.

Onze reporter is ter plaatse en brengt live verslag uit. De sfeer is naar verluidt indrukwekkend en kolkend. "Ongeziene sfeer in Mosir Hall in Lodz, een sporthal uit de jaren vijftig. 9.000 uitzinnige Polen tegenover 30 West-Vlamingen. Terwijl er normaal plaats is voor 6.000 man. Oorverdovend.", aldus Matthias Vanderaspoilden vanuit Polen. De meegereisde Roeselaarse supporters, in blauwe t-shirts laten zich evenwel niet onbetuigd en genieten tijdens de dode momenten van het zicht van een zepelin door de zaal....

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!