KM Torhout verliest met 1-2 van Rupel Boom

KM Torhout was een hele match de betere ploeg, maar een uiterst efficiënt Rupel Boom maakte de kansen wel af.

De wedstrijd tussen Torhout en Rupel Boom kwam maar traag op gang. De eerste kans voor de thuisploeg kwam er in de 21ste minuut. Devriendt raakt net niet genoeg bij een voorzet van De Loof om hem binnen te tikken. Een minuut later is het eerste schot op doel van de bezoekers wel raak. Pellegriti trapt de 0-1 binnen.

Daarna stapelen de kansen voor KM zich op, maar de thuisploeg verzuimt ze af te maken. In de 77ste minuut krijgt Torhout dan het deksel op de neus. Ventose gaat door tot op de achterlijn. Zijn voorzet wordt aan de tweede paal binnengetikt door Laureys. De 2-0 staat op het bord.

Drie minuten later geeft de Ternest, die een vrije trap van De Loof binnenkopt, de thuisploeg terug hoop. Maar het slotoffensief bracht geen zoden aan de dijk. Het bleef 1-2.