KFC Izegem wint met 3-2 van Olsa Brakel

© Tom Cogghe scoort. (Foto Bart Vandenbroucke)

Izegem maakte in derde klasse A tweemaal een achterstand ongedaan.

In de eerste helft begon KFC Izegem scherp aan de wedstrijd, maar de doelpunten bleven uit. Brakel kwam beter in het spel en op het halfuur kwam het dan op voorsprong via Steven Jacobs. De thuisploeg ging meteen op zoek naar de gelijkmaker en kwam via Tom Cogghe langszij. Meteen na de 1-1 counterde Brakel en kwam terug op voorsprong door Christof Maes. Ruststand: 1-2.

Na de rust kwam KFC gretiger uit de kleedkamer dan Brakel. Kansen aan beide kanten, maar de thuisploeg kwam verdiend langszij na een binnentikker van Marijn Vandewalle. Vijf minuten later schoot Cogghe KFC Izegem op 3-2. De thuisploeg bleef druk zetten en kansen creëren. Brakel kwam nog opzetten, maar een alerte doelman Vonck kon alles uit doel houden. Verdiende overwinning voor de thuisploeg.