KFC Izegem strikt Honour Gombami (ex-Cercle Brugge)

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

Derdeklasser KFC Izegem heeft deze morgen een overeenkomst bereikt met Honour Gombami. De 30-jarige flankaanvaller zat zonder club nadat zijn overeenkomst bij Antwerp FC niet verlengd werd. Gombami maakte furore bij Cercle Brugge.

Vorige week trainde hij al twee keer mee, deze morgen zette Zimbabwaan Honour Gombami zijn krabbel onder een overeenkomst voor de rest van het huidige voetbalseizoen bij KFC Izegem. In januari 2007 streek Gombami neer bij Cercle Brugge. Hij scoorde er vlot en wekte ook de interesse van RSC Anderlecht, maar bleef uiteindelijk bij de Brugse vereniging. In 2009 sloeg het noodlot toe op het veld van KRC Genk en liep hij een zware knieblessure op. Het blessureleed zou anderhalf jaar aanhouden.

Vorig seizoen tekende hij een contract bij Antwerp FC, maar hij kwam er slechts tot zes wedstrijden. De intensiteit van het profvoetbal lijkt zijn lichaam niet meer te kunnen dragen. “We zijn blij hem te kunnen contracteren,” zegt voorzitter Paul Seynaeve. “Hij zal zeker een toegevoegde waarde hebben.”

De Izegemse kern was aan de smalle kant en werd al geteisterd door blessures. Mogelijk raakt hij speelgerechtigd voor de wedstrijd tegen SV Oudenaarde van dit weekend.

(WVS)

Lees meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Izegem

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier