Juan Carlos Garrido dankt Club Brugge in afscheidsbrief

© BELGA
Redactie KW

Een week na zijn ontslag als trainer van Club Brugge richt Juan Carlos Garrido zich via een afscheidsbrief een laatste keer tot de blauw-zwarte fans, spelers en het bestuur.

“Allereerst wil ik voorzitter Bart Verhaeghe bedanken voor de kans die hij me gaf om een grote club met veel geschiedenis te kunnen coachen. Het was een ervaring die ik nooit zal vergeten”, klinkt het donderdag op zijn persoonlijke website. “Bedankt ook aan de ongelofelijke fans van Club Brugge want de voorbije maanden heb ik altijd hun steun gevoeld. Ik zal nooit hun loyaliteit vergeten, net zoals de sfeer die ze elke wedstrijd in Jan Breydel creëerden. Ik verlaat de club met het gevoel dat ik gewild en gerespecteerd was.”

“Uitstekende groep”

De 44-jarige Spanjaard gooit ook een bloemetje naar de spelersgroep en zijn assistenten. “Het was een uitstekende groep die alles heeft gegeven in onze zoektocht naar succes. Ik ben heel trots op hen. Ik wil ook de verdiensten benadrukken van Jorge Simó en Philippe Clement, een loyale collega en uitzonderlijk mens.”

“Brugse jongerenacademie begint vruchten af te werpen”

Over de Brugse jongerenacademie zegt Garrido: “Deze begint vruchten af te werpen met de komst van verschillende jonge spelers in het eerste elftal.” De Spanjaard dankt tot slot iedereen die hem en zijn gezin in België ‘met warmte en respect’ heeft behandeld. “Ik kan alleen maar dankbaar zijn tegenover alle mensen die mij en mijn familie zo een thuisgevoel hebben gegeven. We are Bruges!!!”

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier