John McEnroe komt opnieuw naar Optima Open Knokke-Heist

Redactie KW

Dat maakte de organisatie dinsdag bekend.

“Ik kijk ernaar uit om terug te komen naar Optima Open 2013, één van de beste toernooien van de Champions Tour. Ik ben momenteel hard aan het trainen om mezelf klaar te stomen voor de competitie. Ik hou nog steeds van tennis én van winnen natuurlijk”, aldus een vurige McEnroe. Vorig jaar versloeg hij zijn rivaal Björn Borg in een exhibitiewedstrijd in Knokke met 7-6 en 6-4. Dit jaar neemt hij deel aan het toernooi.

Mooie affiche

Ook Goran Ivanisevic, winnaar van Optima Open 2010 en 2012, Richard Krajicek, Guy Forget en Thomas Enqvist nemen dit jaar terug deel. Zij zullen samen met Boris Becker, Yannick Noah, Mansour Bahrami en Henri Leconte de affiche kleuren.

Dubbel gemengd

Op donderdag 15 augustus nemen de voormalige Belgische tenniskampioenen Sabine Appelmans en Dominique Monami het tegen elkaar op. In een dubbel gemengd zijn ze gekoppeld aan respectievelijk Thomas Enqvist en Mansour Bahrami.

Het Optima Open maakt deel uit van de ATP Champions Tour, een serie van internationale toernooien voor de “living legends” van het tennis die het professionele circuit tenminste een jaar verlaten hebben en 30 jaar of ouder zijn.

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier