John Crombez nieuwe voorzitter VG Oostende

Redactie KW

Het gaat sportief niet goed met VG Oostende want na dertien wedstrijden staat de kustploeg op de voorlaatste plaats met amper vier punten. Na de trainerswissel werd geen enkel punt meer gepakt. De drie punten van de zege tegen Izegem werden afgepakt. Het bestuur bleef niet bij de pakken zitten en koos, op aanvraag van Mario Boone, een nieuwe voorzitter. Alle hoop is nu gericht op John Crombez, die er tegen alle logica in, van overtuigd is dat hij VGO in vierde klasse kan houden!

„VG Oostende is een club met naam en faam en die moet in vierde klasse blijven,” stelt de SP.A politicus die onlangs nog werd voorgesteld als de coming-man in West-Vlaanderen, en in Oostende voor de socialisten.

„Ik besef dat het een moeilijke opdracht wordt voor trainer Paul Mortier en zijn spelersgroep maar we moeten er blijven in geloven dat we die vierde laatste plaats kunnen afdwingen om via barrage het behoud af te dwingen.”

Het bestuur legt momenteel de nodige contacten met mogelijke sponsors die VG Oostende willen steunen en sterker maken. (Fons)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie De Zeewacht) van 12 december 2008.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier