Johan Boskamp wil als adviseur OMS Ingelmunster aan de titel helpen : “Een vriendendienst”

Redactie KW

Johan Boskamp zal in de komende weken wel degelijk zijn diensten aanbieden aan voetbalclub OMS Ingelmunster. Hij doet dit niet als trainer of als coach, wel als adviseur. Dit werd op dinsdagavond op een persconferentie bevestigd door het bestuur van OMS.

In de voorbije dagen is heel wat te doen geweest rond het feit dat levende legende Johan Boskamp naar OMS Ingelmunster zou komen om de ploeg aan de titel te helpen in eerste provinciale, nadat coach Joost Malfait was bedankt voor bewezen diensten. Boskamp zou vorige vrijdagavond aan de zijde van Ingelmunster zijn opwachting maken tijdens de match in Boezinge, maar niks daarvan. Hij liet achteraf ook vrij laconiek weten dat hij zeker geen trainer wou worden van Ingelmunster en er hoogstens een adviserende functie wou opnemen.

Dit werd dinsdagavond nu ook door het bestuur bevestigd. Er werd ook bijverteld dat Johan Boskamp dit doet uit vriendschap voor de club waar hij zo’n goeie band mee heeft, niet in het minst via Pieter-Jan Sabbe. De inzet blijft dezelfde : kost wat kost de titel binnenhalen.

Het grote publiek dat Boskamp zo graag aan het werk wil zien naast het veld blijft dus op zijn honger, al bevestigt het OMS-bestuur wel dat hij aanwezig zal zijn op de match van komend weekend in Knokke. (WVS)

Meer in Krant van West-Vlaanderen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier