Jo Cappelle is de nieuwe hoofdcoach van KFC Varsenare

© VDB
Redactie KW

Eersteprovincialer KFC Varsenare stelde deze week Jo Cappelle aan als nieuwe hoofdtrainer. De Bruggeling, die twee weken geleden zijn ontslag indiende bij KFC Langemark, volgt de ontslagen Ronny De Keyser op.

Na het ontslag van Ronny De Keyser, en in afwachting van een nieuwe eerste in bevel, nam T2 Kenny Verduyn de honneurs waar bij KFC Varsenare. De jonge assistent oogstte geen enkel punt in drie matchen, maar kreeg met Gullegem, Oostende en Wingene wel het kruim van de reeks voorgeschoteld.

Sportief verantwoordelijke Yannick Bousson : “Alle lof voor Kenny Verduyn. Hij heeft het in zich om door te groeien tot hoofdverantwoordelijke. In afwachting mag hij zich vervolmaken aan de zijde van een kanjer, want Jo Cappelle wordt onze nieuwe hoofdtrainer. Persoonlijk, via de Heizelschool, en beroepshalve ken ik onze nieuwe coach zeer goed. We konden kiezen uit ettelijke kandidaten, maar Jo was vrij en onmiddellijk inzetbaar. Hij gaat meteen aan de slag.”

Jo Cappelle begon het seizoen bij FC Langemark, maar diende daar twee weken geleden – samen met keeperstrainer Benny Hoornaert – zijn ontslag in wegens financiële problemen.

(JPV/ON)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (editie Brugsch Handelsblad) van vrijdag 4 januari

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier