Jens Naessens bezorgt SV Zulte Waregem de drie punten

SV Zulte Waregem is opgeklommen naar een gedeelde twee plaats in de Jupiler Pro League. Op bezoek bij Oud-Heverlee Leuven wonnen de Waregemnaars met 0-1.

Bij de bezoekers kwam Thorgan Hazard, die gehuurd wordt van Chelsea, meteen aan de aftrap en de jongere broer van Eden ontgoochelde niet. De Waal schudde enkele mooie acties uit zijn schoenen, maar aan de rust stond er toch nog een 0-0-tussenstand op het bord. Na een half uur zorgde Ibou wel voor de beste kans voor de thuisploeg, maar de Gambiaan trapte net naast de paal.

Na tien minuten in de tweede helft scoorde Ibou wel, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. De wedstrijd bleef daarna stevig op slot en leek op een 0-0-eindstand af te stevenen, maar zes minuten voor affluiten bezorgde Jens Naessens, die halfweg de eerste helft de geblesseerde Mbaye Leye vervangen had, SV Zulte Waregem toch nog de drie punten. Leuven zette daarna nog alles op alles, maar Sammy Bossut hield de nul op het bord.