Jamaïque Vandamme stuwt KV Oostende met drie doelpunten naar 6-1 overwinning

KV Oostende heeft Dender verslagen met afgetekende 6-1 cijfers. Grote uitblinker was Jamaïque Vandamme die drie keer scoorde en een assist gaf.

De wedstrijd was pas twee minuten ver als Vandamme zijn rechtstreekse tegenstander in de wind zette en de bal beheerst over de bezoekende doelman lobde. 1-0 na amper twee minuten. Dender maakte het de thuisploeg wel heel gemakkelijk als het zes minuten later ook nog een vrije trap in eigen doel werkte. 2-0 was ook de ruststand.

Ook na de pauze was KVO oppermachtig. Vandamme voegde nog twee doelpunten aan zijn saldo toe. En de Oostendenaar zette ook nog Mama Dissa op weg naar een goal. Nadat Thibault voor de eerredder zorgde, zette Pinto nog de kroon op het werk met een heerlijke knal. Hij zette de 6-1 eindstand op het bord.