Izegem wint burenduel tegen Winkel met 3-0

Vanmiddag streden Izegem en Winkel Sport voor de koppositie in vierde klasse A. De thuisploeg smeerde de buren uit Winkel een 3-0 nederlaag aan.

Vanmiddag stond de eerste plaats in vierde klasse A op het spel in de derby tussen Izegem en naaste buur Winkel Sport. De thuisploeg startte het best aan de partij. Vandoore kopte een vrije trap van Merrir na 10 minuten binnen. Amper drie minuten later was het opnieuw prijs voor Izegem. Wittesaele stak de bal naast Winkel-keeper Vanryckegem. Na de rust zat Winkel beter in de partij. De bezoekers kwamen enkele keren dicht bij de aansluitingstreffer, maar slaagden er niet in om de kansen te verzilveren. Dieter Wittesaele scoorde op tien minuten van het einde zijn tweede goal van de middag en legde meteen de 3-0 eindscore vast. Izegem blijft op kop in het klassement.