Izegem en RC Waregem delen de punten

Nieuwbakken trainer Rik Vande Velde werd met Racing Waregem karig beloond in een 1-1 gelijkspel bij FC Izegem.

In een vroegtijdige zespuntenmatch trok Racing Waregem het laken naar zich toe, maar het sprong onzorgvuldig met de kansen om, ofwel lag Izegemdoelman Vergote in de weg. De thuisploeg kon enkel dreigen met een vrije trap van Vandoorne. Zelfde verhaal in de tweede helft, met Waregemse spitsen die bleven kansen verkwanselen, en een secuur Izegems sluitstuk. Twintig minuten voor tijd moest die zich toch gewonnen geven na een knappe combinatie tussen Damman en Znagheri, afgewerkt door Tomou. Maar die voorsprong kon Waregem niet vasthouden. Izegem nam risico’s en twee minuten voor tijd knalde Vervaeck de onverhoopte gelijkmaker binnen.