Ingelmunster buigt 1-4 achterstand om in 5-4 winst tegen Racing Waregem

OMS Ingelmunster slaagde er zaterdagavond in om een 1-4 achterstand nog om te buigen in winst. De thuisploeg scoorde in de tweede helft nog 4 keer en haalde zo de 3 punten thuis tegen Racing Wargem.

In de eerste helft was het al Waregem wat de klok sloeg. Vandendriessche scoorde twee maal en ook Duccateeuw legde er een binnen. Zelfs de goal van Ingelmunster was een own goal van een Racing-speler. De twee ploegen gingen rusten bij 1-3.

Toen na de rust Verstraete de 1-4 scoorde voor Racing Waregem leek de match gespeeld, maar dat was buiten een uiterst strijdvaardig Ingelmunster gerekend. Laleman zette de 2-4 op het bord en dat stuwde de ploeg naar een ongelofelijke remonte. Zijn ploeggenoot Verstraete maakte de aansluitingstreffer. Laleman scoorde van op de stip de 4-4.

Toen gingen de kopjes bij Waregem hangen. Derieuw maakte met de 5-4 de euforie bij de thuisploeg compleet.