Ieper wint verdiend van Terjoden-Welle met 2-1

KVK Ieper won thuis met 2-1 van Terjoden- Wellen. Vatcheichvilli en Lamah scoorden voor de thuisploeg. In de laatste minuut prikte Terjoden nog tegen. De Roeck legde de eindscore vast.

KVK won vrij gemakkelijk van Terjoden-Welle. Vatcheichvilli brak de match na acht minuten open na een voorzet van uitblinker Six. De thuisploeg domineerde tijdens eerste helft en liet enkele kansen op de 2-0 liggen. Ook in de tweede helft bleef Ieper de beste ploeg. Het team van Geert Vuylsteke zag haar inzet pas in de laatste tien minuten beloond met de 2-0 van Lamah. In de negentigste minuut kon Terjoden toch nog scoren. De Ryck legde de 2-1 eindscore vast. Ondanks de nederlaag staat Terjoden-Welle nog steeds op kop in de vierde klasse A.