Ieper wint met 1-2 op het veld van leider Izegem

Ieper de nummer drie in het klassement won vanmiddag de topper op het veld van leider Izegem. Lamah en Dotsenko bezorgden de thuisploeg de drie punten. Merrir legde de 1-2 eindscore vast.

In vierde klasse speelde leider Izegem vanmiddag opnieuw een topper. Na de gewonnen uitwedstrijd op Harelbeke ontving het Ieper, dat derde staat. Beide ploegen gingen van in het begin voor de drie punten en de twee doelmannen kregen al snel werk. Op het kwartier was de doelman van Izegem al geklopt. Ieper bouwde een mooie aanval in elkaar via Syx en Staelens. Lamah werkt rustig af en scoorde de 0-1.Ieper voetbalde beter en maakte het de leider lastig. Donche speelde in de 39ste minuut Dotsenko vrij. 0-2 was de ruststand voor een sterk spelend Ieper. Na de rust kwam Izegem meer opzetten, maar Ieper voetbalde volwassen. Izegem kwam niet verder dan enkele afstandsschoten en Ieper bleef gevaarlijk. Doelman Vergote liet een hoekschop door de handen glippen. Lamah zijn kopbal werd nog gered voor de lijn. Ieper maakte er geen 0-3 van en Izegem bleef aandringen. Merrir deed een goede passeerbeweging en trapte ook nog raakt. Zes minuten voor tijd werd het toch nog spannend. Bijna kwam de gelijkmaker er nog. Doelman Tielens hield Ieper recht met een sterke redding. Ieper won de topper met 1-2 op het veld van leider Izegem.