Ibou weer even in shirt KV Kortrijk tegen huidige ploeg KV Mechelen?

Redactie KW

(UPDATE) Het winterweer van eind 2010 heeft zoals bekend de competitie wat dooreengeschud, maar voor Ibou Saweneh is het nog net iets complexer. Hij verliet vorige week KV Kortrijk voor een uitleenbeurt aan KV Mechelen, maar speelt woensdag nog één keer in het shirt van KVK… tegen KV Mechelen. Althans, dat liet KV Kortrijk eerst weten.

Ibou verliet vorige week KV Kortrijk -nog in de transferperiode- op uitleenbasis naar KV Mechelen. Hij speelde vorig weekend al voor zijn nieuwe ploeg, tegen Anderlecht. Maar woensdag is er de wedstrijd KV Mechelen – KV Kortrijk en daar zou Ibou vreemd genoeg aantreden voor Kortrijk. Dat is raar, maar ook niet ondenkbaar, want het gaat om een inhaalmatch van een eerdere speeldag, die eigenlijk op 10 november moest worden afgewerkt. Toen kwam Ibou uiteraard nog uit voor Kortrijk en dus treedt hij ook woensdag nog aan voor rood-wit, tégen zijn huidige ploeg.

Practical joke

Kort nadat dit bericht op de site verscheen liet KV Kortrijk evenwel weten dat het om een practical joke ging. Ibou zal dus niet spelen woensdag en kan gewoon genieten van de match van ‘zijn ploegen’.

(FV)

Meer in Krant van West-Vlaanderen (Editie Het Kortrijks Handelsblad)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier