Hermes Volley Oostende zwaar onderuit

Redactie KW

De eerste damesploeg van Hermes Volley Oostende verloor zaterdag met zware 3-0-cijfers van het lager geklasseerde Zoersel. Daardoor doet het een slechte zaak met het oog op de play-offs in eredivisie.

In de eerste set zag alles er nog goed uit voor Hermes Volley Oostende, maar op het einde gaven de dames alles nog uit handen en verloren ze met 25-23.

Dat setverlies kwam hard aan bij de Oostendse meisjes en in de tweede beurt slaagden ze er niet meer in om nog een vuist te maken. Het vertrouwen was ver te zoeken, 25-17.

In de derde set begonnen ze iets beter te spelen en toonden ze iets meer vechtlust, maar plots lukte er opnieuw niets meer en verdween al het enthousiasme, 25-22.

Voorzitter Philippe Develtere was enorm ontgoocheld na de onverwachte 3-0-nederlaag tegen Gea Happel Amigos Zoersel A. “Vorig seizoen hadden we al punten verloren tegen deze ploeg en ook nu liep het weer verkeerd af. Terwijl we deze ploeg zeker moeten kunnen kloppen. Er was gewoon geen enthousiasme in de ploeg, niets van inzet of vechtlust te bespeuren. Heel jammer.”

(SM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier