Hermes Volley Oostende wint na vijfsetter

Tegen Zoersel zorgde Hermes Volley Oostende zaterdag voor een opmerkelijke prestatie door een 0-2-achterstand nog om te zetten in 3-2-winst.

Gea Happel Amigos Zoersel had vooraf negen punten minder dan Hermes Oostende, maar daar was aanvankelijk niet veel van te merken. Hermes leek lange tijd op weg naar een kansloze nederlaag. Na drie kwartier keek de thuisploeg al tegen een 0-2-achterstand aan. Na een 20-25-stand in de eerste set werd Hermes in de tweede beurt overklast door Zoersel: 13-25. Bij een 15-20-tussenstand in de derde set leek de wedstrijd gespeeld, maar de Oostendse dames knokten terug en wonnen de set met 25-22. In set vier ging Hermes op dat elan door. Na een nek-aan-nekrace won Oostende met 25-23. In een spannende belle won Hermes met 15-13.