Hermes Volley Oostende boekt vlotte zege

Redactie KW

Hermes Volley Oostende boekte zoals verwacht een vlotte 3-0-overwinning tegen Blaasveld en zet zo een serieuze stap richting de play-offs in de eredivisie van de dames.

In de eerste set speelden de bezoekers uit Blaasveld goed mee, maar op het einde slaagde Hermes Volley Oostende er toch in om een kleine kloof te slaan, 25-20.

Dat setverlies kwam blijkbaar hard aan bij de bezoekers, want Hermes kende weinig moeite en sloeg meteen een achtpuntenkloof bijeen. Uiteindelijk haalde de kustploeg deze set binnen met 25-13.

Bij 14-8 in de derde set leek Hermes Oostende op weg naar een vlotte 3-0-zege, maar een opstellingsfout kostte de kustploeg zes punten, waardoor de stand weer op 8-8 stond. Daaruit putte Blaasveld hoop. Het klampte lang aan, maar net zoals in de eerste set kon Oostende op het einde het verschil maken, 25-20 en 3-0 in de sets.

Door het verlies van concurrent Michelbeke op het veld van Charleroi doet Hermes Volley Oostende een goede zaak met het oog op de plays-offs in de eredivisie van de dames.

(SM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier