Gullegem-Winkel Sport eindigt op 2-2

Winkel Sport nam even een voorsprong aan het begin van de wedstrijd. Maar dat werd snel bijgestuurd. De ruim 1000 toeschouwers genoten van een aangenaam partijtje.

Winkel Sport kwam snel 0-1 voor toen Lutun een voorzet/schot van Vatcheichvili binnen tikte. FC Gullegem kreeg drie hoekschoppen op rij en dreigde enkele malen vanop rechts. Maar toen Lutun met links voor doel zette kopte Bostoen overhoeks binnen. Vlak voor de rust draaide Demeyere op hoekschop de 1-2 binnen. Na de rust volgden kansen langs beide zijden maar het was Opbrouck die van dichtbij gelijkstelde. Devisch trapte een strafschop voor Winkel tegen de paal. De wedstrijd bleef aangenaam om volgen. Maar het bleef 2-2. Er waren ruim duizend toeschouwers.

Op de foto zie je Flederick en Van damme juichen op de gelijkmaker.