Gullegem pakt periodetitel

Gullegem heeft vanmiddag de periodetitel gepakt in Vierde Nationale A. De leider won met 2-1 van Westhoek.

In de eerste helft was Westhoek baas. De bezoekers hadden het meeste balbezit en waren iets dreigender, maar aan de overkant scoorde Gezelle. De ref floot echter voor handspel van Lefebre en dus ging de bal op de stip. Gwenny Opbrouck zette de strafschop feilloos om.Net voor het kwartier was het 1-0 voor de leider. Dat was meteen ook de ruststand. In de tweede helft kwam Westhoek langszij via een vrije trap van Brandon Delneste. Een verdiende gelijkmaker. Maar aan de overzijde beging Lefebre opnieuw een ongelukkig handspel, twee keer geel en rood voor de centrale verdediger en de bal ging opnieuw op de stip. Opbrouck scoorde zijn tweede van de namiddag. Gullegem won met 2-1. De leider pakt de eerste periodetitel.