Guido Declercq wordt algemeen directeur van Knack Roeselare en Caspo

Redactie KW

Guido Declercq wordt vanaf 2 april algemeen directeur van Knack Volleybal Roeselare, zo maakte de club dinsdag bekend. Tegelijkertijd wordt hij ook algemeen directeur van Caspo nv.

“De komst van de algemeen directeur kadert binnen de ambitie om de organisatie verder uit te bouwen zowel op sportief, commercieel als organisatorisch vlak”, klinkt het in een persbericht van de club.

Guido Declercq was bij Roeselare al operationeel manager en CEV- en Champions Leagueverantwoordelijke. Tegelijk coördineerde hij Global Action Against Poverty, een internationale ngo met ruim 100 projecten in 33 derdewereldlanden. Dat mandaat loopt op 1 april af, waarna hij de dagelijkse leiding van Knack Roeselare zal opnemen.

Tegelijkertijd wordt hij ook verantwoordelijk voor de nv Caspo die de uitbating van Evenementenhal Schiervelde op zich neemt.

Diederiek Degryse naar wielerwereld

De club maakte dinsdag ook bekend dat Philip Ostyn tijdelijk de taken zal overnemen van Diederiek Degryse. Die stapte vorige week op als commercieel manager en gaat vanaf 1 maart aan de slag bij House of HR. Daar zal hij als PR & Contracting Manager werken voor wielerteam Accent.Jobs-Willems Veranda’s, Accent Racing Team en Executive Racing Club.

(mvdr)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode (edities Roeselare, Izegem, Tielt)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier