Golfen op het strand in Knokke-Heist

In Knokke kwam Kim Gevaert langs op de golfbeurs.
Redactie KW

De drie komende dagen wordt het op het strand van Knokke-Heist golf gespeeld. Dit unieke gebeuren bleek vorig jaar met z’n 3700 bezoekers een indrukwekkende eerste jaargang neer te zetten. Dit jaar zijn de organisatoren terug met de 2de editie van deze beurs en dit onder de naam Golf09.

Voor deze editie blijft de organisator trouw aan het initiële uitgangspunt bij de creatie van dit evenement. ‘We willen een unieke golfbeurs organiseren die niet enkel de actieve golfer, maar ook die mensen aanspreekt die nog niet in contact kwamen met de golfsport en er graag kennis mee willen maken’ vertelt initiatiefnemer Patrick De Langhe.
De kracht en kwaliteit van deze beurs ligt volgens hem in drie basispijlers: de originele locatie, hoogstaande standhouders en ongeziene interactiviteit. Als beurslocatie wordt dit jaar geopteerd voor een unieke setting waarbij een brugconstructie de tentsetting op het Albertplein en het strand met mekaar verbindt, goed voor zo’n 1600m2 beursruimte.
Dit jaar pakt Golf09 uit met nog meer interactiviteit via een herwerkt activiteitenprogramma. Zo geniet de bezoeker niet enkel van een gratis golfles onder leiding van een golfpro, men kan er ook terecht voor clubfitting coaching en puttinginitiatie op de vele in- en outdoor putting greens. Verder is het ook de plek bij uitstek voor het vergelijken en testen van allerhande golfmateriaal, kan men er zich uitleven op de indoor golfsimulators en de ultieme golfuitdaging aangaan met de unieke hole-in-one competitie met floating green in zee.
Maar Golf09 belooft nog meer nieuwigheden. Zo kan de bezoeker in de outdoor drivingkooien (200m2) de clubs van alle grote merken meteen uittesten en vergelijken. De Golf09 Trophy vormt echter zonder twijfel de kers op de taart! Een 8 holes approach parcours in Knokke-Heist met als afsluiter een spectaculaire 9de hole met 250m2 grote green, geshaped op het strand net naast de Golf09 beurssetting.

bron : glssport

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier