Georges Leekens genoemd als technisch directeur bij KV Oostende

© BELGA
Redactie KW

De goeie vriend van voorzitter Marc Coucke zou KVO mee in eerste moeten houden, schrijft Het Nieuwsblad.

Eerder dook Marc Coucke al diep in zijn portefeuille om er een pak spelers genre Berrier, Canesin en Lukaku bij te halen, nu wil Coucke naar verluidt ook werken aan de staf. KV Oostende staat met 6 punten op één na laatste. Marc Coucke bevestigde al dat Georges Leekens de match van komende woensdag tegen Anderlecht zal bijwonen, maar dan ‘als persoonlijke vriend’. De voorzitter beloofde vorige week nog dat Frederik Vanderbiest niet moet vrezen voor ontslag.

Technisch directeur

Toch denkt hij volgens Het Nieuwsblad na over een manier om Leekens aan boord te halen. De ex-coach van Club Brugge, Anderlecht, AA Gent, KV Kortrijk én de nationale ploeg (waar is de tijd?), beschikt over een uitgebreid netwerk voor eventuele wintertransfers en zit sinds zijn ontslag bij Club Brugge zonder ploeg. Hijzelf wil eigenlijk naar het buitenland, maar een post als technisch directeur zal hem ook wel interesseren.

Maandag is er een supportersavond waar Marc Coucke zijn toekomstplannen met KVO wil toelichten. De immer enthousiaste ondernemer, kunst- en sportliefhebber zou daar zonder twijfel graag uitpakken met een naam als Leekens.

(FV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier