Filips Dhondt weg bij SV Zulte Waregem

Redactie KW

SV Zulte Waregem heeft maandag afscheid genomen van algemeen directeur Filips Dhondt. “De samenwerking was voor beide partijen niet langer verenigbaar”, klinkt het in een mededeling.

SV Zulte Waregem maakte begin maart – op het moment van een volledige heroriëntatie van de beleidsstructuur – de keuze om Filips Dhondt aan te stellen als algemeen directeur. Een half jaar later komt aan die samenwerking al een eind. “De ontwikkelingen en evoluties tijdens de periode van samenwerking en de verwachtingen van beide partijen voor de toekomst blijken echter niet verenigbaar om blijvend samen te werken”, klinkt het in een mededeling van de club.

Dhondt volgde in maart Vincent Mannaert op, die algemeen manager werd bij Club Brugge. Van 2001 tot mei 2010 was Filips Dhondt zelf als manager aan de slag bij blauw-zwart.

“SV Zulte Waregem wil benadrukken dat het zeer veel respect heeft voor de kennis en kunde van Filips Dhondt, bedankt hem uitdrukkelijk voor zijn inzet tijdens de voorbije maanden en wenst hem veel succes in zijn verdere loopbaan”, staat er nog in de mededeling van de club.

Filips Dhondt wou liever niet reageren na zijn ontslag. SV Zulte Waregem staat momenteel gedeeld negende in de Jupiler Pro League.

Meer in Krant van West-Vlaanderen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier