Fanny Lecluyse reageert op Facebook

Redactie KW

In Het Nieuwsblad staat vrijdag te lezen dat ook Fanny Lecluyse naar huis zou zijn gestuurd wegens dronkenschap. Fanny Lecluyse reageert op haar Facebookpagina.

“Ik zou graag een oproep doen aan al mijn supporters en iedereen die mij ondersteunt. Vandaag zal ik in enkele kranten verschijnen waarbij er gezegd wordt dat ik in Londen in dronken toestand zou rondgelopen hebben. Ik wil hierbij zeggen dat ik Absoluut niet te veel gedronken had, laat staan dat ik door een taxibestuurder zou gevonden zijn langst de straat. Ik heb op eigen initiatief een taxi gezocht om terug naar het olympisch dorp te gaan.

“Sensatie is waar het om gaat in de krant”

De Belgische pers doet niet liever dan alles uitvergroten en het erger maken dan het is. Ik weet dat het niet verstandig was om als meisje alleen een taxi te zoeken in Londen, maar omdat ik niemand vond ben ik alleen vertrokken. Daar geef ik wel toe dat ik in de fout was. Maar de reden waarom ik uit het olympisch dorp ben gezet is omwille van een disciplinaire reden, en niet omwille van de in de krant genoemde reden. Vanaf je op een hoog niveau sport is de krant er snel om ofwel je prestaties in de bloemetjes te zetten in alle kranten, ofwel om je volledig de grond in te boren. Sensatie is waar het om gaat in de krant, maar het echte verhaal is ver te zoeken.

Toch wil ik jullie nogmaals bedankt allemaal voor jullie steun tijdens de Olympische Spelen! Ik beloof jullie dat ik de moed niet zal laten zakken en dat ik er volop zal voor blijven gaan in de toekomst!”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier