Exclusief : het transferoverzicht van de West-Vlaamse renners

13/11/08 om 21:14 - Bijgewerkt om 21:14

Bron: Kw

De tijd dat renners hun hele loopbaan bij dezelfde ploeg bleven ligt al lang achter de rug. De voorbije maanden heerste dan ook weer een drukte van jewelste op de transfermarkt.

Opvallendste vaststellingen : Beveren 2000 trok met Steve Bekaert, Eliot Lietaer, Alphonse Vermote en Louis Verhelst weer het kruim van de West-Vlaamse junioren aan, CT DJ Matic-Kortrijk wil de tijd van de Groeningespurters doen herleven en haalde (sub)toppers bij de nieuwelingen en junioren binnen, het nieuwe Dynatek CT hoopt vooral te scoren met de dames jeugd en bij de elite zonder contract veranderen heel wat kleppers (Joeri Calleeuw, David Geldhof, Nico Kuypers, Kevin Maene, Stijn Minne, Stijn Nauwynck, Klaas Sys...) van ploeg. Wie zijn de nieuwe gezichten bij de West-Vlaamse teams ? En welke West-Vlamingen zullen in 2009 hun geluk over de provinciegrenzen zoeken ? Een (voorlopig) overzicht van alle nieuwkomers per team.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!