Eric Verstraete naar Pittem, Stefaan Vandewege weg bij Dentergem

Redactie KW

In regio Tielt draait de trainerscarrousel op volle toeren. Eric Verstraete ruilt Dosko Kanegem voor KSV Pittem, dat afscheid nam van Peter Herman. Bij Dentergem werd Stefaan Vandewege aan de deur gezet en VV Tielt heeft een nieuwe hulptrainer.

De degradatie naar derde provinciale blijft niet zonder gevolgen voor KSV Pittem. In onderling overleg gingen bestuur en trainer Peter Herman uit elkaar. Ook hulptrainer Rudy Vanderostyne verlaat rood-wit. Met Eric Verstraete heeft Pittem wel al een nieuwe trainer. Omdat Verstraete al een overeenkomst had voor een vierde seizoen bij Dokso Kanegem moet de club van voorzitter Frans Dewaele nog op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen.

Bij Dentergem werd Stefaan Vandewege woensdagavond ontslagen, hoewel de trainer de steun genoot van de volledige spelersgroep. Het bestuur van ZKD zat niet meer op dezelfde golflengte als de trainer en zette hem aan de deur. Ook de Zonnekloppers hebben al een nieuwe trainer : Hugo Michielssens moet Dentergem volgend seizoen naar de eindronde in vierde provinciale C loodsen.

VV Tielt heeft dan weer een nieuwe hulptrainer. Met Tieltenaar Kurt Willemyns haalt de club een oude bekende binnen als assistent van T1 Luc Deserranno.

(LB)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Tielt

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier