Eerste training Club Brugge in Westkapelle

Redactie KW

Club Brugge bereidt voor het derde opeenvolgende jaar het nieuwe voetbalseizoen voor op het oefencomplex van tweedeprovincialer Westkapelle.

Vanmorgen vond er de eerste training plaats. Club-trainer Garrido legde gedurende een oefensessie van twee uur er meteen duchtig de pees op, al zijn de blauwzwarte troepen nog niet op volle getalsterkte en zijn er uiteraard nog veel vraagtekens. Het is telkens een onzekere periode voor een trainer, al mag Garrido voor het eerst bij Club zelf volledig het seizoen voorbereiden. Binnen tien dagen verwacht ie alle spelers terug.

Het blijft al bij al rustig op de transfermarkt bij Club, al zijn er toch enkele nieuwe gezichten op die eerste training. Tester Jernade Meade, een linkerflankverdediger einde contract bij Arsenal, bijvoorbeeld. Ook de 21 – jarige Griek Valentinos Vlachos is één van die testers.

Trainer Garrido verwacht zich ook nog aan vertrekkers. Zo werd topschutter Carlos Bacca al aan verschillende clubs gelinkt. Maar de supporters zijn er vrij gerust in, ze zijn vooral tevreden met de terugkeer van Timmy Simons.

(BS/SVP)

Eerste training Club Brugge in Westkapelle

Bekijk hier de reportage

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier