Eerste overwinning voor Torhout KM

Torhout KM slaagde er zaterdagavond in om zijn eerste zege van het seizoen te boeken. Het won thuis met 3-1 van Lambusart.

De thuisploeg was er duidelijk op gebrand om eindelijk te winnen en duwde de tegenstander tegen hun doel. Het was wachten tot Dries Bernaert zijn ploegmaat Klaas Devriendt de diepte instuurde. Die zette de bal voor doel en daar tikte Dieter Yde de 1-0 tegen de netten. Even later stond het 2-0 na een vrije trap van Timothy Van de Wouwer.

De bezoekers probeerden in de tweede helft iets aan hun achterstand te doen en pompten lange ballen naar voor. Daardoor kwam Torhout onder druk te liggen en tien minuten voor tijd stond het 2-1. Dieter Yde bezorgde de thuisploeg echter zekerheid door één minuut voor affluiten een knappe solo af te rondden. Zo boekte Torhout met 3-1 zijn eerste zege van het seizoen. (SM)