Eerste doelpunt van Scepovic levert KV Kortrijk geen punten op

KV Kortrijk leed zaterdag een 2-1 nederlaag op het veld van VC Westerlo. Debutant Stefan Scepovic had de bezoekers op voorsprong gebracht, maar Westerlo toonde zich sterker in de tweede helft.

De eerste helft tussen VC Westerlo en KV Kortrijk werd er één om snel te vergeten. Halfweg werden de toeschouwers toch opgeschrikt door een bezoekend doelpunt. Na een knappe aanval op links schilderde Mohammed Messoudi de bal op het hoofd van debutant Stefan Scepovic, die het leer voorbij doelman De Winter kopte. Westerlo had daarna te weinig in huis om doelman Damien Lahaye te verontrusten.

De thuisploeg startte wel bijzonder gretig in de tweede helft en dat leverde meteen de gelijkmaker op. Een schot van Farssi verdween onder Lahaye in doel. Westerlo ging daarna op zoek naar de winnende treffer, maar werd vaak foutief afgestopt, wat heel wat gele kaarten opleverde voor KVK. Kortrijk leek lang stand te kunnen houden, maar acht minuten voor tijd was het toch raak. De Petter kon de bal simpel binnen tikken na een actie van Farssi en Dekelver. Kortrijk toonde zich daarna niet meer bij machte om nog tegen te scoren.