Eernegem wint op Wielsbeke met 0-3

Middenmotor Eernegem rekende vanmiddag af met hekkensluiter Wielsbeke. De thuisploeg kreeg in eigen huis 3 goals tegen en kon zelf niet scoren.

De bezoekers zorgden meteen voor gevaar. Baes zette na 10 minuten een vrije trap om en bracht zo de bezoekers op voorsprong. Wielsbeke was tijdens de eerste helft niet de mindere in het spel, het creëerde kansen, maar kon die niet afwerken. Vroeg in de tweede helft zorgde Baes voor de tweede Eernegemse treffer. Na een goeie aanval op links schotelde Willems de 0-2 voor aan Baes aan de tweede paal. Wielsbeke bleef morsen met de kansen en 7 minuten voor het affluiten kwam de 0-3 er. Het was Proot die de derde Eernegemse treffer tegen de netten prikte. Een efficiënt Eernegem won verdiend op Wielsbeke.