Eden en Thorgan Hazard komen in Waregem broer Kylian aanmoedigen

Redactie KW

Kylian nam het met zijn club, tweedeklasser WS Bruxelles, op tegen SV Zulte Waregem in een oefenduel in het Mirakelstadion van Racing Waregem.

Kylian is de jongere broer van Eden en Thorgan, beiden eigendom van Chelsea, en naar verluidt is ook hij een groot talent. Het trio was dé attractie van de voorbereidingswedstrijd. Eden en Thorgan werden door tientallen voetbalfans aangeklampt om met hen op de foto te gaan. Ze namen daar ook uitgebreid de tijd voor, maar het stadion verlaten deden ze toch via de achterzijde van de hoofdtribune.

Intussen is het nog altijd niet duidelijk of Zulte Waregem Thorgan Hazard een seizoen langer kan huren van Chelsea. Wellicht komt er een van de volgende dagen meer nieuws, want de Engelse topclub hervat maandag de trainingen.

Zulte Waregem wint met 5-0

Overigens ondervond Zulte Waregem weinig moeite met WS Bruxelles, dat al in de eerste helft tot tien man werd herleid na een rode kaart. Het werd 5-0 met doelpunten van Olafur Skulason, Davy De fauw (op vrijschop), Mbaye Leye (penalty), Ivan Lendric en belofte Theo Bongonda.

(TVW-foto HDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier