Drazen Kukuric (ex-KVC Wingene) trainer van derdeklasser SK Sint-Niklaas

© VDB
Redactie KW

Vorige week figureerde hij als Belgo-Kroaat nog in onze special rond de Rode Duivels, deze week tekende Drazen Kukuric een contract bij derdeklasser SK Sint-Niklaas. De Harelbekenaar tekende er voor zeven maanden.

Vooral in het zuiden van West-Vlaanderen was Drazen Kukuric actief als trainer. Vorig seizoen had hij nog KVC Wingene onder zijn hoede, maar dit seizoen zat hij zonder club. Drazen Kukuric heeft een UEFA A-diploma op zak. Hij was al trainer in vierde klasse bij KSV Rumbeke met wie hij de promotie naar bevordering afdwong. Hij proefde al eens van derde klasse bij SC Wielsbeke en Rac. Waregem en mag nu aan de slag bij SK Sint-Niklaas.

De Oost-Vlaamse club, vorig jaar nog in tweede klasse, had met Dirk Geeraerd (ex-KSV Roeselare) en Rik Vande Velde (ex-Rac. Waregen en KV Oostende) nog twee andere gegadigden met de nodige faam in de voetbalwereld. De keuze viel echter op de 50-jarige Drazen Kukuric.

Hij moet Sint-Niklaas uit de gevarenzone van derde klasse loodsen. VV Coxyde is (voorlopig) buiten schot voor de Waaslandse club, maar KFC Izegem en Torhout KM staan vlakbij.

(WVS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier