Derde thuisoverwinning voor KSV Roeselare

KSV Roeselare hield zaterdagavond de drie punten thuis tegen SK Sint-Niklaas. Wit-zwart haalde het met 2-0.

De thuisploeg had duidelijk wat tijd nodig om in de wedstrijd te komen en de eerste kans was dan ook voor Sint-Niklaas. Glouftsis verlengde een vrije trap van De Meersseman over het doel van Van de Moortele. Roeselare had het niet onder de markt, maar kwam naarmate de wedstrijd vorderde toch meer opzetten. Na knap voorbereidend werk van Di Lallo en Euvrard opende Papa Sene zeven minuten voor de rust de score. De bezoekers reageerden via Glouftsis, maar trokken toch met 1-0-achterstand de kleedkamer in. Omdat Sint-Niklaas na de rust op zoek ging naar de gelijkmaker, kreeg Roeselare ruimte om te counteren. De bezoekers kwamen een paar keer dicht bij een doelpunt, maar tien munten voor affluiten zette Anthony Di Lallo de 2-0-eindstand op het bord.