De Ruiter en Knokke delen de punten in topper

Op de laatste speeldag van de heenronde in 1ste provinciale stond een echte topper op het programma. De Ruiter, het nummer twee in de stand nam het op tegen leider Knokke. In een flauwe wedstrijd kwam het niet verder dan 1-1.

De supporters moesten lang op hun honger blijven zitten, want in de eerste helft kwamen de spitsen nauwelijks in het spel voor. Net voor rust kon de kustploeg als eerste echt voor dreiging zorgen, maar Arys raakte niet voorbij doelman Six.

In de tweede helft zagen we een heel ander De Ruiter. De mannen uit Roeselare konden voor veel meer dreiging zorgen. Na 20 minuten pakt Ghekiere uit met een mooie dribbel door de verdediging van Knokke en legt de bal voor de voet van Kimpe, die maakte er 1-0 van. Knokke schoot wakker en kon via een mooie één-twee de 1-1 op het bord zetten. Topschutter Stroo probeerde nog in de slotfase het verschil te maken, maar doelman Six van De Ruiter liet zich niet verschansen en zo eindigt de topper tussen De Ruiter en Knokke op 1-1.