Dames A VT Optima Lendelede A boeken vlotte 3-0 zege tegen Hermes Volley Oostende B in eerste divisie

20/09/14 om 19:20 - Bijgewerkt om 19:20

Bron: Kw

VT Optima Lendelede A, met een grondig vernieuwde ploeg, heeft vlot de maat genomen van Hermes Volley Oostende B. De thuisploeg wil met een ervaren team een gooi doen naar promotie naar Liga B. Bij de bezoekers hoopt men op een rustig seizoen in eerste divisie. Lendelede won vrij simpel met 3-0.

Bij een eerste wedstrijd staan de zenuwen altijd wat gespannen. Echt veel volk was er niet komen opdagen voor deze derby, maar dat zat het goede weer waarschijnlijk wel voor wat tussen. Gedurende de wedstrijd kwam er toch nog wat volk binnensijpelen om dit nieuwe VTO aan het werk te zien. VT Optima Lendelede versterkte zich in het tussenseizoen immers met heel wat ervaren speelsters. Hermes Oostende B heeft dan weer heel wat jong talent tussen de lijnen. Lendelede moet een van de toppers van de reeks worden, Oostende een ploeg die het die toppers kan moeilijk maken. Met Dries Wittebolle stond aan de kant van Lendelede een trainer-coach naast het veld die al mooie momenten beleefde aan de kust. De huidige O...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!