Club Brugge Zingt trakteert studenten op muziek, drank én Eline De Munck

Redactie KW

Zaterdag, voor de thuismatch tegen OH Leuven, organiseert Club Brugge samen met de supportersverenigingen voor het eerst een massacantus. Mét Eline De Munck.

Zaterdag 5 oktober speelt Club thuis tegen OH Leuven. Naar aanleiding van deze match tegen de studentenstad organiseert Club voor de eerste keer Club Brugge Zingt. Naar analogie van Vlaanderen Zingt en de bekende studentencantussen verzamelt Club al zijn supporters op het supportersplein om samen al zingend de sfeer op te bouwen naar de match. Special guest die avond wordt trouwens actrice, zangeres en presentatrice Eline De Munck, zo laat Club Brugge donderdag weten.

Met muzikale begeleiding

Alle supporters worden verwacht om 19.15 uur op het supportersplein. Club verdeelt een gratis Club Brugge-songbook waarin alle liedjesteksten staan en zorgt voor een podium gevuld met leden van Blue Army, de Orde van de Hoed en The Locals om het goede voorbeeld te geven. Een gitarist en een percussionist zorgen voor de muzikale begeleiding.

Studenten krijgen drie drankbonnen

Club voorziet zaterdag ook een speciale actie voor de studerende supporters Op vertoon van je studentenkaart kan je voor 15 euro de match bijwonen in de sfeertribune achter het doel. Daarbovenop krijg je drie drankbonnen.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier