Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe slaat mea culpa

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

Bart Verhaeghe, de voorzitter van Club Brugge, neemt de schuld voor de huidige malaise bij blauw-zwart op zich. Dat vertelde hij donderdag bij de voorstelling van de nieuwe coach Juan Carlos Garrido.

“Ik zit hier jammer genoeg vroeger dan voorzien. In plaats van persbabbels te geven, beperk ik me liever tot de strategische zaken”, begon Verhaeghe. “De situatie waar Club Brugge in zit doet me pijn. Iedereen lijdt, en daarvoor neem ik de eindverantwoordelijkheid op mij.”

“Gebrek aan professionaliteit en structuur”

Volgens de voorzitter is er de voorbije maanden een gebrek geweest aan professionaliteit en structuur. “Iedereen heeft eens in de spiegel gekeken en we kwamen daarbij tot de vaststelling dat we allemaal meer discipline en arbeid mogen vertonen. We zijn dat verplicht en verschuldigd.”

“Met Garrido hebben we gekozen om structureel vooruit te gaan, ook al zullen we nog door moeilijke tijden gaan. Maar een ding weet ik zeker: we zullen sterker dan ooit terugkomen. The best is yet to come (het beste moet nog komen)”, aldus Verhaeghe, die de tijdelijke coach Philippe Clement en de supporters nog wou bedanken.

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier