Club Brugge vindt eerherstel tegen Sint-Truiden

Club Brugge heeft de nederlaag tegen KV Kortrijk uitgewist met een klinkende zege tegen Sint-Truiden. Na een zinderende eerste helft werd het 4-1.

Club greep Sint-Truiden onmiddellijk naar de keel met een dreigende Kouemaha. Nog voor het kwartier krulde Perisic een vrije trap voorbij Volders na een terugspeelbal, en duwde hij een voorzet van Dalmat binnen. En nog was het niet voorbij, want Odjidja nam vanop 20 meter nogmaals de Limburgse goalie te grazen.

Sint-Truiden kon daar enkel een schot van Christ tegenoverstellen, op de lat. Hij zou dat later in de wedstrijd nog twee keer overdoen ! Toch werd het 3-1, toen Sidibe en Deferm Meens op weg zetten naar een doelpunt. Niet het doelpunt van de heropstanding, want Club bleef onder impuls van Dalmat en Vargas de lakens uitdelen. Toen Blondel een afvallende bal tegen de netten knalde, was de wedstrijd afgelopen.

In de tweede helft bleef Club Brugge aandringen, maar de score opdrijven, lukte niet meer. Club lijkt klaar voor de derby van volgende week.