Club Brugge verliest met 2-1 van Standard

In de laatste wedstrijd van de dertiende speeldag in de Belgische eerste klasse heeft Standard zondagavond met 2-1 gewonnen van Club Brugge. Bij de rust stond Standard 1-0 voor, dankzij een doelpunt van Mohammed Tchité in de 37e minuut. In de 59e minuut nam Tchité ook de 2-0 voor zijn rekening. Nabil Dirar scoorde de aansluitingstreffer een kwartier voor tijd.

Beide teams moesten al in de eerste helft wisselen. Bij Brugge ging Victor Vazquez al na 17 minuten geblesseerd naar de kant. Standard zag na een half uur Jelle Van Damme uitvallen. De kapitein verdraaide zijn knie in een duel met Ryan Donk.

In de stand komt Standard naast Club Brugge op de vierde plaats te staan. Beide teams hebben zeven punten achter op leider RSC Anderlecht en vier op AA Gent en Cercle Brugge, dat eerder op de dag Anderlecht zijn tweede nederlaag van het seizoen (1-0) toediende.