Club Brugge verlengt contract Nabil Dirar tot 2016

Redactie KW

Club Brugge heeft het contract van Nabil Dirar verlengd met twee seizoenen. De flankspeler had nog een overeenkomst tot 2014 bij Club Brugge.

Nabil Dirar: “Om eerlijk te zijn dacht ik tot voor kort aan een mogelijk vertrek uit Club. Ik had een aantal concrete aanbiedingen uit binnen- en buitenland en er waren zoals gekend dit seizoen ook wel wat wrijvingen. Ik realiseer mij echter dat ik mij opnieuw heel goed voel bij Club. De recente gesprekken met het management waren open, direct én nodig maar maken mij enthousiast en hebben mij overtuigd van de ambitie van Club. De nieuwe manier van werken motiveert enorm om het beste uit mezelf te halen en met Club mee te strijden voor de prijzen. Vandaar de beslissing om mijn contract open te breken en te verlengen. Ik heb mijn engagement gegeven om verantwoordelijkheid op te nemen, op en naast het terrein en om een voortrekkersrol te vervullen zeker ook ten aanzien van de jonge beloften die de overstap naar de A-kern maken. Het niveau dat ik haalde in de play-offs zie ik als de basis om op verder te bouwen, met de vaste overtuiging om nog beter te worden en Club nog meer bij te brengen.”

Club Brugge wil ook nog meegeven dat het afziet van Ragnar Sigurdsson (IFK Göteborg) maar maakt wel verder werk van het aantrekken van een extra centrale verdediger.

(LD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier