Club Brugge-supporters stranden in… Knack Roeselare

Redactie KW

Drie supporters uit Menen die net vertrokken waren naar het bekerduel van Club Brugge tegen Charleroi belandden uiteindelijk helemaal onverwachts op Schiervelde in Knack Roeselare voor een avondje bekervolleybal.

Net als vele andere Clubsupporters hoorden Bas Vanderbrugge (21), Arne Vercaemer (20) en Warre Verstraete (19) pas van de afgeslasting van de bekermatch toen ze net vertrokken waren richting Jan Breydelstadion.

Omdat het trio toch een avondje van huis gepland hadden, zochten ze een alternatief. Hun chauffeur zette hen weer af in Menen en daar konden ze mee met een vriend die richting Schiervelde trok.

Veel rare blikken bij aankomst in Schiervelde omdat ze uiteraard uitgedost waren in Club Brugge-outfit. “Het is eens iets anders”, lacht Bas Vanderbrugge die normaal nooit naar het volleybal gaat kijken. Arne Vercaemer en Warre Verstraete daarentegen pikken wel al eens een wedstrijd van Par-ky Menen mee. Zij droomden van een ware bekerstunt.

15 euro voor een volleybalmatch terwijl wij in Club Brugge maar 10 euro betalen

Het trio schrok wel van de ticketprijs in Roeselare. “15 euro voor een volleybalmatch terwijl wij in Club Brugge maar 10 euro betalen”, zegt Warre Verstraete. “Zo wordt het toch nog een duur avondje”

“We waren toch ontgoocheld over de afgelasting van Club Brugge omdat we hoopten op een spectaculaire match op een drassig veld met veel tackles. Het zal voor de volgende keer zijn”, zegt Bas met een knipoog.

Club Brugge-supporters stranden in... Knack Roeselare

Arne Vercaemer waagde zijn ook aan een stemming voor de speler van het jaar van Knack. “Omdat ik niemand ken, heb ik voor drie spelers van Club Brugge gekozen.” De man of vrouw die de stemmen telt zal er wel de fun van inzien hoop ik.”

(MPM/Foto MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier