Club Brugge stelt spelersgroep voor in Bredene

Redactie KW

In en rond het meeting- en eventcentrum Staf Versluys in Bredene stelde Club Brugge donderdagavond zijn nieuwe spelersgroep voor aan de supporters en sponsors.

Op het plein voor het meeting- en eventcentrum begon de avond met een ploegvoorstelling voor de supporters. Burgemeester Steve Vandenberghe, die zich als Clubsupporter outte, mocht enkele spelers interviewen. Nadien doken de spelers nog tussen het volk voor een handtekeningsessie. Een half uur later werden de blauw-zwarte spelers voorgesteld aan de pers en de sponsors. Carlos Bacca, die in de belangstelling staat van FC Sevilla, en Spyros Fourlanos ontbraken. Bacca sluit in principe zaterdag opnieuw aan bij de groep, terwijl de Griekse nieuwkomer pas uitgeschakeld werd op het WK U20 in Turkije.

De voorstelling werd gepresenteerd door VTM-nieuwsanker Birgit Van Mol en Clubcoryfee Leo Van der Elst, die komend seizoen voor elke thuiswedstrijd ook ClubTV Live zal presenteren in het stadion. Timmy Simons was uiteraard de grote vedette van de Brugse spelersgroep. “We willen elke match winnen”, kreeg de middenvelder meteen de aanwezigen op zijn hand. Zondag vindt in en rond het Jan Breydelstadion de jaarlijkse fandag van Club Brugge plaats.

(KPL)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, Sport West van vrijdag 12 juli.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier